Laskai Nelli: Összhangban lenni

osszhangban_lenni

  • 2016. június 10. (péntek) 17.00
  • LOBBY Café, terasz (Kárász utca 17.)

Összhangban lenni a szerepeinkkel – mindennapi gyakorlatok a könnyebb életért

Beszélgetés az Összhangban lenni (Boldognak Lenni Kiadó) című könyv szerzőjével, Laskai Nelli házassági tanácsadóval
Beszélgetőtárs: Nagy Ágnes, a Rádió 88 műsorvezetője

Könnyű megfogalmazni, hogy mikor nem vagyok összhangban önmagammal. Ilyenkor zaklatott, reményvesztett és összezavart vagyok. Amikor távol vagyok önmagamtól és inkább a szétesés, mint az összhang jellemez, akkor áldozatnak érzem magam. Minden tevékenység nehezemre esik, semmiben nem vagyok képes megtalálni a jót, a félelmeimtől nem látom a jövőképemet, sem azt, ami megmutatná, hogy minden egy nagy terv része, és én aktívan részt veszek benne.
Ez a könyv abban segít, hogy megtaláljuk a szerepeink közötti összhangot. Gondolatokat és feladatokat kínál, hogy megismerd önmagad, rátalálj az életcélodra, javítani tudj a párkapcsolatodon, és motivációt nyújt az induláshoz, tervezéshez, megvalósításhoz.
Hogyan ismerem meg az életcélom? Hogyan lehetek jó anya, feleség, nő és gyermek egyszerre, ha mindegyik szerep más arculatot kíván? Hogyan lehet visszahozni a pezsgést, a vágyat egy párkapcsolatba?
Minden változás egy döntéssel kezdődik. Eldöntjük, hogy teszünk azért, amit meg szeretnénk tapasztalni. A belső békére törekvésünk az élet minden területén megmutatkozik majd: kevesebbet veszekszünk, vitatkozunk, aggódunk, ám annál többet nevetünk, szeretünk, és örülünk.
Hátralévő életedben ma vagy a legfiatalabb! Kerülj TE is összhangba önmagaddal, az életeddel, a párkapcsolatoddal!

Ajánló:
A kiadó honlapja

Share
A bejegyzés kategóriája: Boldognak Lenni, Laskai Nelli, Lobby Café
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.