KERT

kert_logo

  • 2016. június 10. (péntek) 10.00–19.00
  • Dugonics tér, vendégsátor

A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság a vendégsátorban várja az érdeklődőket a Recreation tudományos magazinnal, játékos, frissítő feladatokkal és értékes ajándékokkal. 13 órától 15 óráig Kósa Emília masszőz üdítő fejmasszázsban részesíti az odalátogatókat, 16 órától 18 óráig pedig Jójárt Edit aromaterápiás tanácsadó áll rendelkezésre tanulást és olvasást segítő illóolaj-keverékekkel, illetve útmutatással.

A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság egy olyan társadalmi szervezet, mely azt tűzte ki célul, hogy részt vegyen olyan tudományos tevékenységekben és kutatásokban, melyeknek középpontjában az egészségfejlesztés, betegségmegelőzés, a nevelés és oktatás, a képességfejlesztés áll. Olyan rekreációs programokat tervez és bonyolít le, melyek egyének, családok és egyéb közösségek számára nyújtanak támogatást abban, hogyan tegyék jobbá egészségi állapotukat, ezáltal könnyebbé téve a mindennapi életet. Hisz mi sem fontosabb annál, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben társsal, baráttal, családban, más közösségekben.
Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy a minél szélesebb körben hangoztassuk, hogy a rekreáció kortalan, így a nemzedékek közötti együttműködést, elfogadást, közös élményszerzést is biztosíthatja. (forrás: a KERT honlapja)

Ajánló:
A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság honlapja

Share
A bejegyzés kategóriája: Dugonics tér, Intézményi bemutatkozó, Június 10. (péntek)
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.